Ispovijest ZENE koja je SPAVALA SA PREKO 3000 MUSKARACA: ” Ne mislim prestati.”

” Mislim da nije prirodno imati samo jednog se**ualnog partnera cijeli zivot. Zivot se sastoji od eksperimentisanja i iskustava, a to je ono sto muz i ja radimo “

Ilustracija: Printskrin

Beatris Stong (45)  koja je u braku skoro 20 godina sa suprugom Berijem kaze da je on njen cijeli svijet. Medjutim, ovaj sretan bracni par ima neobican i nesvakidasnji odnos.

“Nama se** na prvom mjestu. Vidimo ga takvim kakav jeste, totalno drugacijim od ljubavi.” kaze ova sretnica i navodi da je do sada spavala sa preko 3.000 muškaraca!

“Mislim da nijje prirodno imati samo jednog se**ualnog partnera  cijeli zivot. Cjelokupan zivot je iskusenje i eksperimentisanje, a nas dvoje tako zivimo” – istice ona, dodajući da i suprug Beri ima se**ualne odnose sa drugim djevojkama i zenama. 

“Uopste nisam ljubomorna jer znam da me voli, a to je nas stil. Prvih 5 godina braka spavala sam samo sa njim i imali smo grozan  se**ualni zivot, a onda je Beri jednog dana nije donio neki svingerski magazin. Kroz salu je spomenuo da bismo mogli to isprobati, ali ja sam odbila i vise to nije spominjao” – prisjeca se
gospodja Strong.

Ilustracija: Printskrin

Iako je ona ta koje nije bila zainteresovana  za ovako nesto, sve vise je citala svingerske magazin i zamisljala takva iskustva. Rekla je Beriju da se predomislila i probali su. Tada im se i zivot promijenio.

“Postali smo svingeri, provodili smo vikende sastajući se sa drugim parovima. Poprilicno smo daleko otisli da sam za jednu noc bila sa 14 muskaraca i 2 starije djevojke” 

Ovo im je iskustvo bilo zanimljivo, i kaze ona, zeljeli su jos i jos pa su jedne  godine otvorili svingerski klub, u zelji da i drugima omoguce ono sto oni vole.

Istakla je da su veoma oprezni kada se sastaju sa parovima, kako ne bi upali u opasnost. Beri je uvek ili u istoj sobi ili nedaleko od Beatris, ako bi nesto krenulo lose. Buduci da joj je sada 45 godina, Beatris smatra da treba malo usporiti.

“Se** nije nesto od cega zivim, to je moja strast.. To je najuzbudljiviji i najljepsi način da provedete svoje vrijeme. Neke zene vole jogu, neke kuhanje,neke shopping  a ja volim se**” navela je ona.

Ova zena vrlo hrabro iznosi svoje stavove, otvorena je  i ne krije svoj nacin zivota, iako je mnogi osudjuju. S ponosom je navela da zali jer Beri i ona nisu poceli sa ovakvim zivotom mnogo prije. 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *