Otkriveno VELIKO MORSKO STVORENJE na obalama Perzijskog zaliva

Svakodnevno se susrecemo sa vijestima iz cijelog svijeta, a vjerovatno najzanimljivije infoormacije su one koje se odnose na neke neobicne pojave, otkrica, dostignuca i neobicna stvorenja. 
Internet je preplavljen laznim sadrzajem, koji je na prvi pogled,mozda, nekima uvjerljiv tako da vise nismo ni sigurni u sta da vjerujemo ili da ne vjerujemo.

S obzirom da je vecina kopna nase divne planete istrazena, rijetko kad se pojavi neka novootkrivena jedinka ili stvorenje. Mada, mozemo reci da zaista ima slucajeva koji nas mnogo iznenade kad ih vidimo na YouTube-u, ili cak nekih koji otvaraju nasu mastu i pitanje d ali su stvarni, npr. Jeti ili Nessie. 

Ne mozemo znati 100% da li postoje ili ne postoje, mada neke fotografije, tragovi stopala, i video-zapisi daju potvrdu da neke jedinke  zive medju nama iako su nam ne takko vidljive.

Nedavno je na obalama Perzijskog zaliva doplivalo “novo” jos nepoznato stvorenje koje je otkrila Iranska mornarica. Niko jos sa sigurnoscu ne moze potvrdidi o kojoj je vodenoj zivotinjoskoj vrsti rijec.

S obzirom da veca povrsina  vodene povrsine planete Zemlje nije otkrivena, pa samim tim ni bica koja zive u vodama , tj. morimai okeanima i velikim rijekama, mozemo vjerovati da ovakve fotografije i nisu bas neka namjestaljka. 

Sta Vi mislite?

Foto: Printskrin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *