LJUBAV PREKO INTERNETA: Aidina prica

Sve je počelo zezanjem Krajem avgusta 2013. godine Aida Babić je iz šale sa svojim prijateljicama počela dodavati nepoznate muškarce na Facebooku. Jedan od njih joj je posebno zapao za oko. „Djelovao mi je na slici nekako zagonetno,nije bio kao…
Vanja Stokic

SVE JE POČELO ZEZANJEM

Krajem avgusta 2013. godine Aida Babić je iz šale sa svojim prijateljicama počela dodavati nepoznate muškarce na Facebooku. Jedan od njih joj je posebno zapao za oko.

„Djelovao mi je na slici nekako zagonetno,nije bio kao ostali momci. Ja mu pošaljem zahtjev i kazem prijateljici kako mi se najmrže kada mi se neko javi na četu i pita znamo li se. Pa zar se moramo znati? Zatim meni stiže baš takva poruka od njega, a ja mu pošaljem najgori mogući odgovor, da se možemo upoznati“, priča Aida za Lolu.

On je bio nepovjerljiv i sumnjao da se radi o lažnom profilu, ali su nastavili da se dopisuju.

„Na kraju me pitao za broj telefona i ja sam mu ga poslala, ali sam rekla da trenutno nemam kredita i da ću ga sutra dopuniti. Pošto je bio strašno nepovjerljiv, to ga je odmah poljuljalo i ponovo mislio da se radi o zafrkanciji. Ujutru sam dopunila račun i poslala SMS. Dopisivali smo se sedam dana, a zatim upoznali. Kad sam ga prvi put vidjela uživo, noge su mi bukvalno zaklecale, toliko mi se svidio da ga pola stvari nisam ni čula šta priča jer sam samo mislila o tome koliko je lijep“, prisjeća se ona.

 

Veza je dalje išla svojim tokom, da bi bila krunisana vjenčanjem u maju 2015. godine. U međuvremenu su dobili jednog sina i ističu da su sretni i zaljubljeni kao na početku veze.

HOĆEŠ LI BITI MOJA?

Kada su počeli komunicirati preko Facebooka, oboje su bili u ozbiljnim vezama. Vodili su obične, naivne razgovore, ne sluteći u šta će se izroditi.

“Moja veza je bila dotrajala i počela se raspadati, a ja sam mnogo vremena provodila na internetu. On je bio tu i počeli smo češće pričati. Žalio mi se na svoju vezu, razmjenjivali smo savjete i to vrlo naivno, jer sam mu govorila stvari koje se pričaju prijateljicama, a ne budućem mužu“, govori nam A. S. iz Sarajeva.

Jedne noći joj je tražio broj telefona i nazvao je. Kako kaže, tada su “pukli”! Stalno je zvao i govorio joj da se zaljubio, ali ona nije htjela imati ništa sa njim iz dva razloga – tek je okončala vezu, a on je živio sa svojom djevojkom.

“Međutim, bio je uporan, iskren, tačan, bez laži, s njim sam bila 100% ja. Rekao je da će je ostaviti i doći da me vidi. Ne sluteći nista, otišla sam na Balaševićev koncert u Zetru. Nazvao me i rekao da izađem ispred. Vozio je iz Holandije da bi me pitao da budemo zajedno!“, priča nam ona.

To je bilo prije šest godina, njihova ljubav još uvijek traje, krunisana je brakom i dvoje djece.

Izvor: Lolamagazin.com

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *