HOTLINE DEVOJKE ; naši klineti su opasni momci a zovu i žene

Zaposleni na sajtu “Grešnice” su nam objasnili kako taj posao “mora” da se voli.
– To se oseti brzo u toku razgovora. Radoznalost, otvorenost, komunikativnost , opšte obrazovanje su najbitnije stvari. Naši klijenti ne zovu hotlajn samo zbog slobodnijih tema, nekada im treba prosto razgovor i razumevanje i saveti od nepoznate i objektivne osobe za neke lične probleme, kaže Sanja za Espreso.
 Ističe da je 50% klijenata oženjeno, a praznicima i nedeljom, iako bi trebalo da bude više posla, skoro ga i nema. Očigledno svi uživaju u porodičnoj idili.
 – Radi se u 2,5 smene, ta treća smena radi dok ima posla, a to je obično do 3h. Sve devojke rade od svoje kuće, i princip je da se radi koliko se želi, odnosno treba unapred da se javi za dostupnost, mada obično se dogovoramo unapred koja bi bila neka standardna dostupnost da bi mogli da znamo da li u nekom delu dana imamo manju ili veću pokrivenost, objašnjavaju sa sajta.
Na hotlajnu se radi po učinku, ali postoji i fiksni deo, plus procenat za one sa najvećom dostupnosti.
– Predrasuda je da hot lajn zovu samo neki neiživljeni klinci. Naši klijenti su i poznate ličnosti i odlični frajeri, ostvareni muškarci… Ako muškarac izazove ono nešto kod devojke, svega tu ima, i mi žene smo od krvi i mesa, kaže Sanja i dodaje da je čak bilo i manjih povreda na radu, ali nije bila konkretna.
Takođe, pravilo je da nijedna devojka nema obavezu da nesto radi što ne želi, i prva stvar koja im se savetuje je da budu prirodne i spontane, a takve samo i primaju.
Na pitanje, kako hotlajn biznis opstaje pored toliko novih i dostupnih sadržaja, Sanja kaže da  glas i razgovor preko telefona ima neku specificnu draž.
– S jedne strane je intimno, razgovorom preko telefona se čovek koncentriše samo na glas i reči i dobija se željena prisnost. S druge strane zadržava se anonimnost i bez obzira na veliku konkurenciju , razgovori preko telefona nemaju adekvatnu zamenu kod servisa kao sto je webcam ili socijalne mreze i njihovi četovi.
Ističe kako nisu samo muškarci ti koji koriste ovakav vid usluga, već da hotlajn zovu žene, a često i parovi koji se odluče da začine svoj seksualni život.
izvor(espreso.rs)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *