(FOTO) U ZATVORU ZBOG INCESTA: Spavala sa sinom i SNIMALA MOBITELOM

 

 
Kriva je: Amerikanka Mistie Atkinson (32) snimila je spolni odnos s vlastitim sinom (16) i s njim bila u vezi dok je nisu uhapsili. Osudjena je na skoro 5 godina zatvora.

” Ovo nije incest vec genetska privlasnost. Ne osjecam se krivom jer genetska privlacnost postoji izmedju clanova porodice koji su dugo razdvojeni i koji se ne vide dugo.” objasnila je Mistie Atkinson (32) na sudu.

Dobila je 4 godine i 8 mjeseci zatvora jer je spavala sa sinom (16),a za dokaz protiv nje na sudu bila je snimka njihovog se*sualnog odnosa. Ona kaze da se vrlo cesto desi da clanovi porodice osjete se*sualnu privlacnost ako se godinama ne vide, i da se upravo to dogodilo njoj i njenom sinu. Ova pojava je poznata psiholozima mada nije se mnogo radilo na istrazivanju njenih razloga i uzroka .

Sin je zivio sam sa ocem nedugo poslije rodjenja, a Mistie ga nije ni vidjela ni cula. Nakon sto ga je poronasla na Facebooku pocela mu je slati laskave poruke i insistirala da se vide. Nakon par susreta, zapoceli su incest-vezu , a svoj odnos su snimili mobitelom sto je bilo dokaz protiv Mistie na sudu.

Sin je na sudjenju govorio u korist svoje majke, opravdavajuci njihovu vezu i se*sualni cin.

Izvor: 24sata.hr

Foto: 24sata.hr / Facebook

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *