TVRDE DA IM JE SE*S VRH: Njemu je 19, a ona ima 72 godine, venčali su se nakon dve nedelje!

Mnogi smatraju da je ova veza bizarna, a vi?

Veza Geri Hardvik (19) i Almeda (72) počela je najnormalnije, na sastanku u jednoj piceriji, a ono što sve ljude koji ih vide šokira jeste razlika u godinama.

Almeda je starija od Gerija čak 53 godine, ali to im uopšte ne smeta.

– Prva stvar koja me je privukla kod Almede su njene prelepe plave oči i njena ličnost. Ona je uvek puna humora i razumemo se. Hemija među nama je odlična. Sve u vezi nje osvojilo je moje srce već prvog dana – priznao je Geri.

Novopečeni par je rešio da se venča, samo dve nedelje nakon zabavljanja, jer ga je baka koja ima šest unuka osvojila na prvi pogled. Sada ovaj par živi u Tenesiju i srećniji su nego ikad pre.

– Sada sam srećno udata i već dve godine živim sa mojom srodnom dušom. Upoznali smo se u restoranu u kome je bila rođendanska žurka, pogledali smo se i ja sam se zaljubila. Znala sam odmah da je on muškarac sa kojim želim da provedem život. Godine mi nijednog momenta nisu bile problem – rekla je Almeda.

Par je čekao do prve bračne noći da ima se*s i kažu da nisu razočarani.

Većina ljudi gleda sa negdovanjem na njihovu vezu, uključujući i Almedinog sina koji je prekinuo sa njom svaki kontakt od dana kada je upoznao Gerija. Almedini unuci takođe su teško prihvatali njenu vezu u početku, naročito Aron koji je 3 godine starili od Gerija.
izvor(srbija.danas)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *