Kako koristiti online dating servis

Već dugo niste u igrama online upoznavanja i pitate se . Kamo ići, što da radimo? Jesu li pravila promijenjena?
Odgovor, za mnoge zrele muškarce i žene koji se nađu novonastalom, je putem online dating usluge. Evo nekoliko savjeta o tome kako se kretati bazom za online dating uslugu.

Provjerite najpopularnije web stranice kao besplatnog člana kao što su eHarmony.com i Match.com. Morat ćete unijeti korisničko ime, e-poštu i zaporku. Ako vam se ne sviđa unos uobičajene adrese e-pošte, otvorite besplatan račun putem Yahoo! ili Gmail, posvetiti isključivo web stranicama za upoznavanje. Na taj način, ako vam se ne sviđa način na koji dating usluge idu, možete napustiti e-mail adresu.

Ispunite upitnik po potrebi. – Budite upozoreni, upitnici mogu biti opsežni, ali to je način kako se osiguravaju kvalitetne utakmice. Budite iskreni što je više moguće, inače nećete dobiti vrste datuma koje želite, niti će osoba s druge strane. Ako još niste zadovoljni pružanjem osobnih podataka, možda biste trebali potražiti nove datume na drugim mjestima, kao što su pristupanje klubovima, crkvenim grupama, slijepe datume itd.

Pregledajte fotografije i pročitajte profile drugih članova. – Ako se čini da postoji niz mogućih kandidata za upoznavanje i spremni ste za poniranje, prijavite se kao član koji plaća.

Prvo se preusmjerava putem e-pošte – Nemojte davati previše osobnih podataka za kontakt dok se ne osjećate ugodno s osobom.
Dogovorite datum, ali zapamtite sigurnost na prvom mjestu! – Provjerite je li prvi sastanak na zauzećem javnog mjesta, po mogućnosti tijekom dana. Dame – ispunite svoj datum tamo i svakako pustite pouzdanim prijateljima da znaju vaše planove i možda vam se dogovore da vam daju poziv na čekanju. Ako postoje naznake da nešto nije u redu, dobijete lošu atmosferu ili bilo što drugo; napravi svoje isprike i napusti. Dame, opet, nazovite svog pouzdanog prijatelja i dajte im ažuriranje situacije.

Igrajte polje za upoznavanje! – Uz mnoštvo pojedinaca spremnih za susret i datum, nemojte se ograničiti na samo jedan. Odaberite dva ili tri omiljena jela i ručajte (uh, jedan u isto vrijeme.) Budite pametni i zabavite se! Tko zna, možda ćete sresti ljubav svog života!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *