Kako privući mladje žene na netu

Kao muškarac, možete se poistovjetiti s mlađom publikom i možda ćete htjeti privući mlade žene kao rezultat toga. Žene su često više društveno napredovale i emocionalno zrele od muškaraca vlastite dobne skupine. Čak i ako to nije slučaj, privlačenje mlađe žene vam može pomoći da povećate svoje samopoštovanje i pronađete odgovarajuću djevojku. Upotrijebite vođene tehnike kako biste privukli žene mlađe od vas.

Korak 1
Pazite na svoj fizički izgled. Ne morate potpuno promijeniti ormar, ali pazite da nose odjeću koja odgovara vašoj osobnosti i odnosi se na trenutne stilove. Istražite vrijeme kako biste cijelo vrijeme izgledali najbolje. To pokazuje mlađe žene da se ponosite svojim osobnim izgledom, higijenom i stilom.

Korak 2
Izrazite povjerenje u svoj pristup i interakciju. Opustite se kada razgovarate o mlađim ženama i ne zaboravite se osloniti na vaše iskustvo. Nedostatak samopouzdanja dolazi očajan ili patetičan. Mlađe dame žele vidjeti da ste sigurni u sebe i sposobni ste nositi razlike u dobi, a da niste sigurni u situaciju. To je često kritički stav izraziti kako bi se osigurala romantična namjera s mlađom ženom.

Korak 3
Tretirajte mlađe žene kao ravnopravne. Djeluj kao što biste trebali pri razgovoru s prijateljem kako biste uspostavili razinu udobnosti. Ne zaboravite biti sami i izbjegavajte korištenje trendovskog jezika koji vam se ne sviđa. Budući da ste vi i njezina prijateljica, pomoći će joj da impresionirate.

Korak 4
Izbjegavajte zaglaviti u zoni prijatelja. Dok želite pokazati mlađim ženama da ste zreli i imate mudrost, ne želite se vratiti kao lik oca. To će otežati mladim ženama da vas vide s romantičnim potencijalom. Također ćete željeti izbjeći da vas pretjeruje ili štitite kada izražavate svoju mudrost.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *