Kako privući starije žene na netu

Možda ste stariji i dalje u svom životu, a vi tražite žensku pratnju koja je bliska vašoj dobi. S druge strane, možda ste mlađi, ali volite društvo dame koja je malo stariji i iskusnija. U svakom slučaju, povezivanje sa starijom ženom može biti izazovno, ali nagrađivanje, nastojati. Iako ne postoji čarobna formula za branje starijih žena, neki vam pokazivači mogu pomoći da budete uspješni u vašoj misiji.

Provedite osjećaj samopouzdanja. Starije žene nemaju vremena za ljude koji nemaju osnovni muški atribut samopouzdanja. Starije žene imaju tendenciju da budu više samopouzdanja od svojih mlađih ženskih kolega, stoga je razlog da traže momka koji se ne osvrće na drugo.

Ostavite se otrcanih fraza. Zrela gospođa vjerojatno je čula dovoljnootrcanih fraza kako bi osjetila dolazak jednog kilometra. Pick-up linije vam izgledaju nesigurno i nenametljivo.
Posušuj je s pažnjom. To se odnosi na žene svih dobnih skupina. Napravite i održavajte kontakt očima s njom. Angažirajte je u razgovoru i zaista slušajte što govori. Pozornost povezana s dobrim razgovorom može biti moćna afrodizijak.

Očekujte ravnodušnost. Većina starijih žena ima malo strpljenja za igre. Ako traži jednobridnu stanicu, može doći odmah i reći tako vrlo brzo. S druge strane, ako ona traži vezu, možda će to i obavijestiti. Vjerojatno će od vas očekivati ​​istu iskrenost.

Očekujte smjelost u području fizičke intimnosti. Ako ste postali seksualno uključeni u zreloj ženi, vjerojatno će biti mnogo sigurnija od svoje seksualnosti od većine mlađih žena. Ona može pokrenuti seks više i preuzeti vodstvo tijekom seksualne aktivnosti. Za neke ljude to može biti isključivanje ili zastrašivanje, ali za druge može doći do uključivanja.

Ponuda viteškog djelovanja, ali ne vrijeđajte ako ih odbijete. Trebali biste ponuditi plaćanje pića starijih žena ako ste zainteresirani za nju, ali ona vas može odbiti. Iako to može značiti da nije zainteresirana, to nije uvijek slučaj. Mnoge starije dame su više financijski stabilne i vole ostati financijski neovisne, umjesto da se oslanjaju na doprinose čovjeka.

Zabavite se i ostanite opušteni. Mnoge žene provode svoje mlađe godine istaknute iz odnosa, rada i podizanja djece. Starije žene često traže prilike za uživanje u životu bez puno stresa i drame.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *