Nedostaci starijih muškaraca

Neki ljubavni singlovi smatraju da je njihov vitez u sjajnom oklopu malo stariji nego što jesu. Ako mislite da je čovjek vaših snova svibanj biti nekoliko – ili više – godina stariji od vas, to je mudro uzeti u obzir komplikacije koje bi mogle doći zajedno s ovim čovjekom od naprednog doba. Iako ti nedostaci ne znače nužno da ne biste trebali dati onom starom čovjeku metak, trebali biste im dopustiti da izmjerite vaš proces donošenja odluka.

Paketi prtljage
Što je stariji muškarac, to je vjerojatnije da će ga težiti prtljagom. Ako vaš momak ima nekoliko ranijih brakova pod njegovim pojasom, a možda čak i čarobnjaka za djecu na koje se može skloniti, vaša casual romantika može biti išta drugo. Da biste utvrdili koliko utječu na prošlost odnosa vašeg momenta na zajedničkoj budućnosti, budite na prvom pogledu na pitanja koja je stvorila njegova prtljaga od samog početka. Ako se njegov odnos prema prošlosti čini kompliciranjem svog života u velikoj mjeri, budite sigurni da ste spremni za rješavanje ovog dodanog stresa.

Nedostatak zajedničkog iskustva

Ako ste odrasli u neonima odjeću bogatih 80-ih, možda ćete imati malo zajedničkog s srebro-lisica imate oko na. Ako tip koji želiš ima sjećanja o tome gdje je bio dan kada je Kennedy ubijen, a ne sjećate se ni katastrofe Challenger, vaša ljubavna veza možda pati od nedostatka zajedničkih iskustava. Iako ovaj nedostatak zajedničkih iskustava ne mora nužno spellirati neuspjeh veze, to može biti problem kada se pokušate povezati, budući da vaša vezna vlakna mogu biti malo i daleko između njih.

Različiti interesi
Dob ne diktira interese, ali sigurno može imati utjecaj. Ako je vaš čovjek u starim filmovima i klasičnoj glazbi, a volite uhvatiti suvremenu horor film i zanositi se Black Eyed Peas, vaš odnos može biti osuđen na neuspjeh. Ako razlika u dobi između vas i vašeg čovjeka ostavlja vas s malo zajedničkih interesa, možda će vam biti teško odlučiti o aktivnostima koje oboje uživate, što dovodi do napete veze.
Nepravilnost na razini energije

Dok neki starije muškarce imaju energiju koja se protivi njihovim mlađim kolegama, drugi jednostavno ne posjeduju ovu eksploziju. Ako vam se najviše sviđa u kasnijem odlasku, uključivanju u fizički zahtjevne aktivnosti ili plesanja u noć, stariji čovjek s niskom potrošnjom energije možda neće biti najbolji partner za vas. Dok datiranje starijem čovjeku ne znači nužno da će se vaš momak brzo gnjaviti, možda ćete se vjerojatno boriti s tim problemom.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *