Online Dating činjenice

Oglasi online osoba vrlo su slični osobama novina: napišite opis tko ste i što želite, a zatim pričekajte odgovore. Web je napravio upotrebu osobnih oglasa malo lakšim, ali i pomalo zastrašujućim. Craigslist.org je popularno mjesto za objavljivanje oglasa koji se mogu prilagoditi geografskoj lokaciji i onoga što tražite. Yahoo! Osobe su još jedna opcija. Ove web stranice su obično slobodne za korištenje.
Online meča

Spajanje je mnogo specijalizirani oblik online dating i obično nije besplatan. Najpopularnije od ovih online su eHarmony.com i Match.com, koji se ponose ne samo da ste pronašli datum, već se podudaraju s nekim tko je kompatibilan s vama na nekoliko različitih razina. Izradit ćete profil, a zatim ga unijeti u bazu podataka koju drugi korisnici mogu pretražiti prema lokaciji, spolu, seksualnoj orijentaciji, tipu tijela itd. Online magazin za online magazin procjenjuje da korisnici koji plaćaju online dating troše oko 239 dolara godišnje.
Odabir web mjesta za online dating

Ovaj zadatak može biti zastrašujući jer postoji toliko mnogo mogućnosti. Odredite ono što vam je najvažnije: da biste imali više mogućnosti za pronalaženje partnera ili da biste pronašli jedan počinjeni odnos. Većina web-lokacija usmjerena je prema jednoj ili drugoj opciji, a oglasi osobnih oglasa nešto više o datiranju i online provođenju partnera predstavljaju nešto više o počinjenim vezama. Također, želite li određenu vrstu odnosa? Ako je tako, razmotrite web-lokacije specifične za kulturu kao što su JDate.com (za židovske pojedinačno) ili InterracialRomance.com (za pojedinačne osobe koji traže datum druge etničke pripadnosti).

Pronalaženje potencijalnih partnera
Online dating može biti džungla sa svim svojim izborima, a pronalaženje dobrog kandidata, bilo iz internetskog oglasa osobnih oglasa ili on-line web-mjesta za borbu, može biti teško. Pravilo treba biti iskreno – u vašem oglasu za osobne oglase, u odgovorima e-poštom na oglase drugih osoba i na vašem profilu. Ovo se ne odnosi samo na vaš izgled (želja za laganjem o izgledu može biti velika), već i vašu osobnost i vaše želje. Na primjer, ako znate da nikada nećete privlačiti kratkog čovjeka, nemojte zabavljati oglase nekoga tko jasno kaže da je 5 stopa 3.

Izvršavajući oprez
Budući da Internet pruža veliku anonimnost svima, važno je biti siguran i paziti kad se susrećete s kim imate dopisivanje s on-line. Pozivanje osobe i uvjeravanje da zvuči slično onome kome je rekao (onaj koji općenito može reći da je spol osobe i dob u rasponu od glasa) naziva se potvrđivanjem glasa i može ukloniti potencijalne spamere ili lažljivce. Isto tako, dobivanje širokog spektra slika od osobe, uključujući lice, puno tijelo, unutarnji i vanjski, također će vam pomoći da znate da je osoba prava (netko tko koristi identitet druge osobe vjerojatno će imati samo jednu fotografiju). Kada se susretnete, idite na javno mjesto i neka neka znati gdje ćete krenuti i kada vas očekivati ​​doma.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *