Što privlači mlađu ženu starijem čovjeku?

Čak i u 21. stoljeću može biti rijetko da čuje starije žene u vezi s znatno mlađim muškarcem, ali slučaj je sasvim suprotno mladim ženama. Uobičajeno je da žene u svojim dvadesetima, na primjer, uđu u romantične odnose s muškarcima 20, 30 ili čak 40 godina njihovih starijih. Za mnoge žene, stariji muškarci obično posjeduju nekoliko osobina koje su privlačne.


Mudrost i iskustvo

Starije muškarce mogu vidjeti žene koje nisu nužno inteligentnije, ali možda i mudrije i svjetovnije. Ti su muškarci više iskusni u mnogim područjima života, budući da su živjeli već nekoliko desetljeća, te su stoga više vjerojatno da će primijeniti zdrav razum u situacije u kojima mladi ljudi mogu biti iritantno osip. Stariji muškarci će imati više znanja i vjerojatno će imati mnogo priča koje žele žene koje uživaju u zanimljivim razgovorima i raspravama.

Sigurnost

Niti svaki stariji čovjek neće biti bogat, ali čini se da će mnoge mlađe žene da muškarac koji je već neko vrijeme barem stekao stalan posao i da će živjeti udobno. Primjerice, stariji muškarac ima svoju kuću, gdje bi muškarac u svojim dvadesetima mogao još živjeti sa svojim roditeljima ili dijeliti mjesto s prijateljima. Ovaj osjećaj udobnog života, uz pouzdanost i sigurnost koji prati s njom, može biti privlačan ženi.

Viteštvo
To može biti nešto od mitova, ali pretpostavka koju mnoge mlade žene nosi jest da će stariji čovjek biti gospodin, a možda i romantičan. Odvest će je za ručak, kupiti redovne darove i uvijek platiti svoj put. Stariji čovjek ima veću vjerojatnost da će prikazati tradicionalne, ali često dobrodošlice, ponašanje i otvorit će vrata ili izvaditi stolicu da sjedne na svoju gospođu. Bez obzira je li taj osjećaj viteštva podržan od strane svih starijih muškaraca, privlačnost gospodina duboko je ukorijenjena u mnogim mladim ženama.

Žene sazrijevaju brže
U pravilu, žene imaju tendenciju da sazriju brže od muškaraca, zbog čega mladi momci uvijek nisu tako privlačni ženama iste dobi. Mlađi muškarci mogu izgledati nezreli, preferirajući stranku nego se smjestiti, na primjer. Nasuprot tome, stariji čovjek zasigurno će imati dovoljno vremena za sazrijevanje i vjerojatnije je da odgovara razini zrelosti žene.

Očinska figura
Neke žene prepoznaju jednog starijem čovjeku kao nekom vrstom figure oca: nekoga tko će ih mentorirati i pružiti dosta savjeta, mudrosti i udobnosti. To može biti slučaj posebno za žene koje su izgubile oca ili koji nisu imali očevu osobu u životu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *