Zamke mladih žena koje se upoznaju sa starijim muškarcima

Svatko ima drugačije mišljenje kada je u pitanju dobna razlika u vezi. Iako razlika od nekoliko godina može proći neopaženo, veći dobni jaz može predstavljati potencijalne zamke. Odnosi se razlikuju između parova; međutim, neki uobičajeni problemi mogu nastati u odnosima u kojima mlađa žena dolazi s starijim muškarcem. Upoznavanje starijem muškarcu može imati svoje pozitivne, ali morate osigurati da imate dovoljno mjesta za vlastiti rast kao osobu.

Različita aspiracija
U različitim razdobljima vašeg života imate različite prioritete. U vaših dvadesetih godina možda ćete se usredotočiti na otplatu zajmova za studente, utvrđivanje karijere ili razmišljanje o pokretanju obitelji. Šanse su da je stariji tip već to učinio. Važno je u vezi da razumijete želje i snove jednih drugih tako da nema velikih iznenađenja dalje. Ako se želite udati u budućnosti, ali vaš čovjek ne, to bi moglo stvoriti nerješiva ​​pitanja.

Energija i zdravlje
Neugodna je činjenica da sazrijevamo i naše zdravlje i energiju. Iako ne i svaki stariji muškarac pati od medicinskih problema, starija osoba ima veću vjerojatnost da hoće. Ako postoji jaz od 20 godina, morate biti spremni za rješavanje njegovih problema. Stariji muškarci mogu hrkati glasnije ili imati bol i bol. To možda neće biti u skladu s vašim mladim, bezbrižnim životnim stilom.

Raniji odnosi
Kako starimo, naše se potrebe mijenjaju. Stariji tip vjerojatno je utvrdio tko je on kao osoba i što želi od potencijalnog partnera. Međutim, ono što mislite da želite u svojim kasnim tinejdžerima možda neće biti isto kao i ono što vam je potrebno kada pritisnete 30. Novost datiranja starijem osobom više se ne može privlačiti koliko god ste stariji ili kako ste promijenili način života.
Prekomjerna prtljaga

Često upoznavanje starijeg muškarca ne uključuje samo čovjeka, već svoju bivšu ženu i / ili djecu. Uzimanje obiteljskih koraka može biti dio paketa i može uzrokovati dodatne napore i pritiske, kako na sebe tako i na odnos. Upoznavanje starijem čovjeku može doći s cijelim brojem prekomjerne prtljage, kao što je vaš novi partner koji još uvijek prolazi kroz razvod, tvrdeći s bivšim ili ima poteškoća s djecom.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *