6 savjeta za muškarce kako da usreće žene

Odnosi su težak posao. Muškarci i žene su različiti od jezgre, a autor John Gray, dr. Sc. sažima razlog za sve nevolje među spolovima jednostavno izjavljujući: “Muškarci su iz Marsa, žene su iz Venere”. Kako bi žene bile sretne, muškarci će morati prilagoditi neke svoje prirodne instinkte kako bi komunicirali ljubav na načine koje žene razumiju.

suosjećajnost
Iako vaša dama može dobrodošlicu savjetovati o tome kako riješiti svoje probleme, ono što je čini stvarno sretnim je kada se odvojite vremena da se suosjećate s njezinim osjećajima prije nego što pokušate popraviti situaciju. Da biste to učinili, zaista je slušajte dok otvarate naporan dan ili probleme s prijateljima. Ne stvarajte rješenja u glavi dok govori. Samo slušajte i dajte kratke empatičke izjave poput: “To je strašno” ili “razumijem” da joj pokažem da razumijete. Nemojte se prebaciti u način popravka dok ne završi govoriti.
Mali darovi
Žene cijeniti male znakove svoje ljubavi. Ne mora biti veliki dar da bude sretna. Cvijeće bez razloga, čokolade samo zbog toga ili preuzimanje najnovijih izdanja njezinog omiljenog benda, samo zato što ste znali da bi joj se svidjelo, sve će vam dati velike bodove sa ženom u vašem životu.

Poohvale
Žene napreduju pri potvrđivanju riječi. Svakodnevno plutajte njezine prave pohvale, a vaša žena će se vikati od uha do uha. Usredotočite svoje pohvale uglavnom na njezine unutarnje kvalitete poput inteligencije, humora, ljubaznosti i optimizma. Dok žena želi čuti da je lijepa, ona se također sviđa kada malo dublje.

Uvijek pri ruci
Uzmi njezin auto kako bi dobio planirano održavanje kako bi joj spasio nevolju. Kuhajte njezin najdraži obrok nakon posla ako vam kaže da je to bio težak dan. Kositi njezin travnjak ako znate da ju je izbjegavala. Zamišljeni činovi služenja poput ove neka žena zna da razmišljate o njoj i želite je učiniti sretnom.
Ne-seksualni dodir
Žene vole da im se noge masiraju, leđa utrlja i njihovi vratovi miluju. Sada je ovo tešku ulogu. Muškarci imaju tendenciju da se pobuđuju intimni fizički dodir i žele doći do njega. Međutim, žene se jako vesele kad ih se mazi fizički bez traženja se*sa.

Uvažite njezin krug prijatelja
Žene su izuzetno vezane prirodom. To znači da ako uzmete vremena da upoznate njezin unutarnji krug obitelji i prijatelja, pjevat ćeš joj srce. Ne moraš biti najbolji prijatelj svih. Samo pokušaj shvatiti zašto tvoja žena voli tako drago svaku njenu ljubavnicu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *