žena škorpija savjeti muškarcima

Škorpionice su seksi, privlačni, strastveni i intenzivni. Oni su također samouvjereni, snažni i samosvjedočeni. Osim toga, oni imaju tendenciju da posjeduju tu tajanstvenu kvalitetu koja tjera ljude divljim. Sve te osobine vjerojatno su vas privukle vašoj ženi Škorpiona, ali ona također može biti tajna, ljubomorna i sklona bijesu. Razumijevanje njezine osobnosti – ono što ju je intrigira, što voli, što joj je odgoneta – ključ je uspješnog odnosa s ženom Škorpiona.

Korak 1
Zadrži svoju ljubomoru. Ostanite daleko od koketnih pogleda na druge žene, previše intimnih razgovora ili, nebo zabranjuje, varanje. Ta su ponašanja najvjerojatnije tamjana ženi Škorpiona.
Budi iskren.

Korak 2
Budite iskreni s njom. Škorpionice su intuitivne i ne mogu podnijeti nepoštenje. Zadržati svoje povjerenje i osvojiti svoju odanost jer se suočava s onim što mislite. Nikad joj ne lagati – moći će to reći.
Planirajte privatni i romantični datum.

Korak 3
Planirati datume koji su privatni i romantični. Scorpiovi su vrlo diskretni, pa odbijaju javne prikaze ljubavi. Umjesto toga, odnesite je u restoran sa zavjesama ili slabo osvijetljenim, elegantnim koktel barom kako biste privukli njenu privatnu, privlačan osjećaj.
Ispričajte se čim shvatite da ste nešto učinili da biste je uzrujali.

Korak 4
Ispričajte se čim shvatite da ste nešto učinili da biste je uzrujali ili uvrijedili. Žene škorpiona mogu biti prilično bijesne, stoga izbjegavajte obrambenu sposobnost ili argument.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *