ISPOVEST PO*NO GLUMICE: Bila sam žestoko UZBUĐENA pred snimanje – a sada me sve boli! (FOTO 18+)

“Ali to je dobar bol!”

– Definitivno sam bila premlada kada sam počela i nisam mogla da razumem sopstvene postupke. Vraćam se posle pauze. Radila sam od 2001. do 2010. non-stop, bez pauze. To je vrlo dugo vreme. Nikada nisam snimala analni seks ili “gangbang”, uvek sam preferirala samo “vanilla-seks”. Raditi tako dugo bez pauze nije normalno. Zato sam napustila posao kad mi je bilo 26 i tada sam shvatila da postoji puno ljudi koji to ne shvataju. Ali takva je Amerika i njeno društvo – iskrena je glumica.

Tokom svoje šestogodišnje pauze od snimanja filmova, Bruk se posvetila učenju, pa je završila studije psihologije kao jedna od najboljih u generaciji, a sada je upisala i postdiplomski. Želja joj je da studira i pravo, ali se boji da će imati velikih poteškoća pri zapošljavanju jer se svakodnevno susreće sa brojnim predrasudama u američkom društvu.

– Putovala sam svetom i shvatila da su te predrasude najviše američki problem. Toga nema u tolikoj meri u Europi, Japanu, Turskoj i drugim mestima – kaže Bruk, koja je udata i ima četverogodišnju ćerku.

– Nikada je ne bih upisala u državnu školu, znam da bi je druga deca zadirkivala zbog mog posla – priznaje i dodaje da se i ona sama suočila sa osudama vlastitih roditelja.

– Roditelji ne razumeju ovo što radim. Postali smo ponovno bliski tek kad sam pravila pauzu, ali sada sam se ponovno vratila pred kamere, a planiram da pokrenem i svoju veb stranicu. Mrze moj posao i nije im bilo drago kad sam rekla da se vraćam. Meni je to smešno, svaka majka koja je ostavila posao pošto je rodila, prirodno želi da se vrati na taj posao. Otišla sam, studirala sam, sada sam na postdiplomskim, imam dete, ali zbilja mi nedostaje posao. Nedostaje mi sloboda, umetnički izraz. Jednostavno, volim seks – zaključuje Bruk.

– Prošle nedelje sam snimila svoj prvi film posle pauze i baš mi je bilo zabavno. Bila sam jako napaljena. Jedino me i dalje sve boli, izašla sam iz ritma, ali to je dobar bol – objasnila je ona.

IZVOR(SRBIJA.DANAS)

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *