Spavali ste sa prostitutkama? Ovo je idealan posao za vas

Od kandidata se očekuje da budu visoko obrazovani i da imaju nekoliko godina “rada” u praksi.

Prostitucija je legalna u Nemačkoj i sasvim je prirodno da postoje specijalizovani sajtovi za taj biznis. Portal Kaufmich.com (u prevodu “kupi me”) jedan je od njih. Tamo tragaju za osobom koja ima univerzitetsku diplomu i nekoliko godina “praktičnog rada u okviru posećivanja bordela”. Srećnik koji pobedi na konkursu imaće tu čast da postane deo njihovog tima za “ispitivanje kvaliteta” u berlinskim kuplerajima.

d kandidata se očekuje da “budu komunikativni i da uživaju u radu sa ljudima”. I u radu u ljudima, dodali bismo. Naravno, i da imaju potvrdu da nisu zaraženi polnim bolestima.

Dakle, posao je sledeći: odabrani će imati zadatak da “testira uslugu, higijenu i ispunjenost svih uslova za siguran seks u bordelima u Berlinu – i to tako što će imati seks sa prostitutkama“.

Kad se zabranjeno skine sa stuba srama

U Nemačkoj su prostitucija i bordeli legalni, prostitutke plaćaju takse, obavezna su zdravstvena testiranja, a imaju i beneficije zbog posla koji obavljaju – socijalna primanja, staž, besplatna medicinska usluga za određene potrebe. Januarski izveštaj nemačke vlade kaže da se od legalizacije znatno poboljšao položaj i život prostitutki.

Ben, menadžer sajta Kaufmich, kaže za “CNBC” da je njihova želja da stvore kvalitetan sistem ocenjivanja rada nemačkih bordela – kao što to radi sajt Tripadvisor u oblasti turizma. On nije želeo da otkrije i svoje prezime, ali je zato poručio da kandidati moraju da barataju nemačkim jezikom, a poželjno bi bilo da znaju bar još jedan – po mogućstvu francuski. Njihove impresije biće objavljivane na sajtu.

Za sada se prijavilo oko 150 kandidata, među kojima ima i Belgijanaca, Holanđana i ljudi iz Velike Britanije. Kaufmich je deo međunarodne grupe kompanija koje imaju više od 120 zaposlenih – u Kini, Nemačkoj i Španiji.

IZVOR(SRBIJA.DANAS)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *